Over mij2018-10-02T16:39:56+00:00

Pieker niet, het loopt toch anders.

ONTMOET MIJ

Mijn naam is Annette Conijn, echtgenote en moeder van drie kinderen.
Dit is mijn verhaal. Wanneer hoor ik die van jou?

MIJN VERHAAL

In 2011 was ik op vakantie en bracht ik twee dagen in een hangmat door, mijzelf afvragend wat er met me aan de hand was. Ik had het gevoel dat ik geen direct contact meer had met het leven; voelde mij als een toeschouwer vanuit een glazen stolp. Of eigenlijk voelde ik weinig meer. Wat was er met mij aan de hand? Ik had alles wat een mens zich maar kan wensen: een leuke man, drie lieve kinderen, een fijn huis en een baan. Maar ik had het gevoel dat ik niet meer op mijn eigen pad liep. Mijn werk vroeg om versnelling, waar ik niet in mee kon. Maar wat wilde ik dan? Wie was ik? Waarom voelde ik mij zo?

In mijn huis staat een grote houten keukentafel en daar ontmoet ik veel mensen, jong en oud, die met hun verhaal even komen aanwaaien. Ik maak graag contact met anderen van hart tot hart, waarin er een oprechte ontmoeting plaatsvindt. Ik besloot dat ik hier iets mee wilde gaan doen.

Via internet kwam ik bij het Centrum Zijn, waar ik het basisjaar Zijnsoriëntatie volgde. Een jaar waar ik mijzelf weer mocht ontmoeten en waar ik mijzelf weer terug vond, met alles erop en eraan. Dit voelde als een groot cadeau aan mijzelf, maar ook aan mijn omgeving! Tegelijkertijd heb ik een diploma ontspanningsmassage op basis van re-balance gehaald en een cursus metamorfosemassage gevolgd. Het jaar daarop heb ik de hoofdopleiding Intuïtief Coachen gevolgd bij IMC Mensontwikkeling en zo ontstond voor mij de wens om een ontmoetingsplek aan huis te creëren. Een plek waar je welkom bent om te ontspannen en jezelf te ontmoeten.

Het terugvinden van wie ik ben en wat ik wil heeft mij zoveel moois gebracht, dat ik dat graag ook jou toewens! Want hoe moeilijk het soms ook mag lijken, diep van binnen zit de wens en het verlangen van thuiskomen bij jezelf en te luisteren naar de antwoorden die daar op je wachten. Ik nodig je uit om samen op zoek te gaan naar die antwoorden, tijd te nemen voor jezelf, te ontspannen, zodat je vanuit jouw eigen kracht het leven weer kunt gaan leven, vanuit je hart

Om de kinderen van de toekomst een kortere zoektocht te bieden heb ik de opleiding kind- en gezinscoach bij Dreamchild gevolgd in 2014-15. Kinderen aan ons gegeven, maar niet van ons. Wel zijn zij een prachtige, soms ook pijnlijke spiegel van het innerlijke leven van voor jou als ouder. Veel van wat als pijn, verdriet, ziekte zich openbaart bij kinderen, vertelt ons iets over onszelf. Wanneer wij als ouder onszelf gaan zien, begrijpen en bevrijden, kunnen onze kinderen vrij hun eigen pad ont-dekken en gaan waarvoor zij gekomen zijn.

De Ontmoeting

OVER MIJN BEDRIJF, DE ONTMOETING

Sinds ik op zoek ben gegaan naar mijzelf, naar meer gevoel en plezier in mijn leven, merk ik dat ook mijn omgeving mooier en rijker is geworden. Zo ontstond voor mij de wens om dit verder uit te stralen. Mijn plan voor een eigen praktijk begon te leven en uiteindelijk is “De Ontmoeting” geboren. Ik beschik over een mooie praktijkruimte aan huis, waar ik mensen mag ont-moeten, om op zoek te gaan naar een rijker leven. Een ruimte voor een fijne ontspanningsmassage of metamorfosemassage, maar ook voor intuïtief coachen. Door hoofd, hart en buik weer met elkaar in contact te brengen, wordt een mens completer en komt dichter bij zichzelf. Omdat er geen wachtruimte is, nodig ik een ieder uit om op tijd te komen. Voor meer informatie omtrent de openingstijden en mogelijkheden verwijs ik naar de overige pagina’s van deze site.

WEET DAT JE WELKOM BENT.