Geboortehoroscoop2018-10-05T20:48:36+00:00

GEBOORTEHOROSCOOP

WAT KAN EEN GEBOORTEHOROSCOOP JE BRENGEN?

Een geboortehoroscoop (soms kortweg horoscoop genoemd) is een astrologische voorstelling van het hemelgewelf, zoals het eruitzag vanuit iemands geboorteplaats op het precieze tijdstip van geboorte. Voor het berekenen van deze horoscoop zijn dus de precieze coördinaten van de geboorteplaats en een zo nauwkeurig mogelijk tijdstip van geboorte nodig.

Geboortehoroscoop

Een horoscoop maakt ons bewust van onze persoonlijkheid, van onze bewuste en onbewuste eigenschappen, talenten, karaktertrekken, angsten en andere gevoelens. Het kan je inzicht geven wanneer je op zoek bent naar nieuwe wegen, nieuwe baan, relatie. Patronen die in jouw leven voorkomen, herhalen en waar je misschien verandering in zou willen aanbrengen.

Wat heb je nodig?

Wanneer je geïnteresseerd bent in een persoonlijke uitleg over jouw horoscoop, is het van belang dat je heel precies (tot op de minuut) je geboortedag, tijd en plaats weet. Dit is op te vragen bij de gemeente. Hier moet je wel voor betalen.  Ik ga vervolgens aan de slag en maak een uitgebreid schriftelijk verslag, welke uitgelegd zal worden tijdens een gesprek van 1,5 uur. Een mooi geschenk aan jezelf, voor je partner of voor je kinderen. Of iemand die je dierbaar is!

Kosten, incl. boekwerk en gesprek: €100, –

Jaarhoroscoop

leuk als verjaarscadeautje.

Een jaarhoroscoop kan je laten zien, wat er het komende levensjaar op je pad kan komen, evenals welke energie er speelt. Je hebt hier dezelfde gegevens voor nodig als bij de geboortehoroscoop.

Kosten, incl. boekwerk en gesprek: €75,-

Relatie-horoscoop

Iedere relatie kent zijn fases, iedere relatie ontwikkelt. In een relatiehoroscoop vind je jezelf en de ander terug. Je zult ontdekken waarom sommige dingen lekker lopen en andere zaken steeds voor strubbelingen zorgen. Beide geboortehoroscopen worden over elkaar geschoven en maken zichtbaar waar de spanningen en ontspanningen liggen, wat de dynamiek is binnen de relatie en wat je van elkaar kunt leren.

Je hebt voor een relatie-horoscoop dezelfde geboortegegevens nodig als bij een geboorte- als jaarhoroscoop.

Kosten, incl. boekwerk en gesprek €125,-