Massages2018-10-05T20:52:03+00:00

ONTSPANNINGSMASSAGE

WAT DOET EEN MASSAGE VOOR MIJ?

WAT DOET EEN MASSAGE VOOR MIJ?

Wij leven in een tijd die veel van ons vraagt. Door alle multimedia horen en zien wij de hele wereld, zijn er veel indrukken te verwerken en werkt ons brein op volle toeren. Maar in deze stroom aan informatie zijn we een beetje vergeten dat ons lichaam ook aandacht en liefde nodig heeft, net als ons hart en gevoel. Pas wanneer ons lichaam signalen zoals pijn, vermoeidheid, druk, blessures of blokkades geeft, worden wij ons ervan bewust, dat wij onszelf voor een belangrijk deel in de kou laten staan. Dan kan een ontspanningsmassage je helpen weer in contact te komen met je lichaam en je gevoel.
Een cadeau aan jezelf, voor jezelf!

Als kind kwamen we zonder blokkades op de wereld. Maar door wat we in het leven meemaken en ervaren raken we uit balans. Er ontstaan spanningsplekken, knopen, energieophopingen. Soms voelen we ze niet eens bewust, totdat ze aangeraakt worden of echt vast komen te zitten.

Door massage kan datgene wat vastgeraakt is, weer in beweging komen. Hierdoor zal je weer dichter bij je oorspronkelijke zelf komen. Je komt weer beter in je vel te zitten. Je ont-moet je lichaam, geeft vrijheid en bestaansrecht aan jezelf.

De massage kan samen gaan met een gesprek, met ontspannende muziek of in stilte plaatsvinden. Jij geeft aan wat je wens is.

Deze massage is sowieso heerlijk om te ontvangen: even luisteren naar je lichaam, maar ook even niets moeten. Maar het kan ook heel heilzaam zijn bij:

  • lichamelijke klachten zoals rugpijn, hoofdpijn, stress, vermoeidheid enz.;
  • slapeloosheid, emoties, depressie, gevoelloosheid;als ondersteuning bij een coachtraject;
  • als je niet lekker in je vel zit;
  • ont-moeten en ontmoeten van jezelf aan de binnen- en buitenkant;
  • om jezelf even een time-out te gunnen.

De massageolie die ik tijdens de massage gebruik is van Romantic Nature en is volledig op basis van plantaardige ingrediënten. Voor mij een natuurlijke keuze, waar ik heel enthousiast over ben!

Deelmassage

30

Volledige massage

50

Op al mijn producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.